A Thermal Media & Travel Hungary kft. által elkészített és saját vagy partnerei felületein megjelenő szövegrészek, képek, videók, hanganyagok vagy egyéb médiatartalmak szerzői jogi oltalom alatt állnak, melyekről a tulajdonos vagy a szerző sajátjaként vagy megállapodások keretében rendelkezik. Részben vagy egészben történő, bármilyen eszközzel való másolása vagy felhasználása kizárólag a cég ügyvezetőjének írásbeli engedélyével, az abban foglalt feltételek maradéktalan betartásával lehetséges.

Valamennyi fotó, videó és grafikai elem részbeni vagy teljes felhasználása vásárlásnak minősül, mely esetében – függetlenül a szerző feltüntetésétől vagy a kép megváltoztatásától – a tulajdonos egyéb gazdasági tevékenysége keretében a médiaajánlatban elérhető díjszámítás szerint számlát állít ki és követeli annak kiegyenlítését. A számla kibocsátásakor nem a kép felhasználásának, hanem a jogsértés első ízben való észlelésének időpontja a mérvadó.

Felhasználásnak minősül a nyilvánosságra hozatal, a sokszorosítás, a felvétel módosítása, így például a karikatúra készítése, a képmás és hangfelvétel szétválasztása, valamint a felvétel tartalmának szóbeli ismertetése, illetve leírt anyagának közzététele. Felhasználásnak minősül a képi felvételek vagy szöveges tartalom kiemelt módon, más számára történő továbbítása is.

Szerződéses jogviszony (ideértve a partneri megállapodást is) mellett a tartalom harmadik fél számára való átadást követően is a szerzői és szomszédos jogok érvényesülnek, így a harmadik fél a részére átadott tartalmat nem használhatja fel, ha nem született erről vele is szerződés (rögzített megállapodás, jóváhagyás).

Kiemelt partnereink: HHMEDIA; 7800; Új Harkányi Hírek; Siklósi Hírek, Harkányi Gyógyfürdő Zrt., Harkány Városi Könyvtár, Kulturális- és Sport Központ