A Thermal Media & Travel Hungary kft. által elkészített és saját vagy partnerei felületein megjelenő szövegrészek, képek, videók, hanganyagok vagy egyéb médiatartalmak szerzői jogi oltalom alatt állnak, melyekről a tulajdonos vagy a szerző sajátjaként vagy megállapodások keretében rendelkezik. Részben vagy egészben történő, bármilyen eszközzel való másolása vagy felhasználása kizárólag a cég ügyvezetőjének írásbeli engedélyével, az abban foglalt feltételek maradéktalan betartásával lehetséges.

Felhasználásnak minősül a nyilvánosságra hozatal, a sokszorosítás, a felvétel módosítása, így például a karikatúra készítése, a képmás és hangfelvétel szétválasztása, valamint a felvétel tartalmának szóbeli ismertetése, illetve leírt anyagának közzététele. Felhasználásnak minősül a képi felvételek vagy szöveges tartalom kiemelt módon, más számára történő továbbítása is.

Szerződéses jogviszony (ideértve a partneri megállapodást is) mellett a tartalom harmadik fél számára való átadást követően is a szerzői és szomszédos jogok érvényesülnek, így a harmadik fél a részére átadott tartalmat nem használhatja fel, ha nem született erről vele is szerződés (rögzített megállapodás, jóváhagyás).

A 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 36. § (2) szerinti felhasználás TILOS!

Kiemelt partnereink: Új Harkányi Hírek; Siklósi Hírek,
Harkány Város Önkormányzata, Siklós Város Önkormányzata,
Harkányi Gyógyfürdő Zrt., Kiss József Könyvtár, Művelődési Ház és Sportcsarnok, HHMEDIA; 7800